Rechtstreekse import uit Griekenland!
Grootste Griekse wijnassortiment van Nederland!
Bezorgen én afhalen mogelijk!

Nieuwe website online!

  • Geplaatst op
  • Door Margo
Nieuwe website online!

Na maanden van keihard werken mag iedereen het zien; onze nieuwe website!

Er is veel gebeurd in de afgelopen zes jaar... we begonnen in 2012 met twee pallets kwaliteitswijn, afkomstig van verschillende wijnhuizen uit Griekenland, die we thuis opsloegen, we organiseerden vervolgens een aantal wijnproeverijen in onze eigen tuin voor vrienden en kennissen en al snel op aanvraag op diverse locaties om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze Griekse kwaliteitswijnen. In januari 2013 namen we voor het eerst deel aan de Wine Professional, stonden we op Perswijn proeverijen en de Pure Markt en Sunday Market in Amsterdam. Inmiddels waren we onze thuisopslag allang ontgroeid en hadden we onze wijnen bij Shurgard ondergebracht, waar we twee keer slachtoffer waren van een grote inbraak. Ons eigen pand in Almere Poort werd daardoor snel een feit in november 2013. Na vier jaar volledige focus op wijn ontstond het plan ons assortiment uit te breiden en in april 2016 verhuisden we naar Nieuwegein.
Een bedrijf is constant in beweging, zo ook dat van ons.
Ons Griekse wijnportfolio is de afgelopen twee jaar uitgegroeid naar het grootste van Nederland. En behalve wijn hebben we nu een compleet food en non-food assortiment voor de horeca. Dat vroeg om een nieuwe website met een goede webshop waar we iedereen kunnen informeren en bedienen, ondernemer en particulier.
We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om er iets moois van te maken en we zijn benieuwd naar jouw bevindingen!!! 
De vlag mag uit, het is zover! Laat ons weten wat je ervan vindt!
De wijnen staan er nog niet allemaal in en zullen de komende tijd worden toegevoegd, dus blijf ons ontdekken of stuur ons een bericht als je op zoek bent naar een wijn die er nog niet tussen staat.

Een warme groet, 
Team Goods & More

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

Vanaf €175 met DPD. Afhalen mogelijk.

Uniek assortiment

Ancient vines, modern wines... wijnen met een verhaal

betaal veilig

Betaal veilig met iDeal, creditcard of bankoverschrijving

bestel op maat

Particulieren bestellen per fles. Altijd 10% korting per doos van 6. Behalve op sales.