Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De bijzondere geschiedenis van Babatzim gaat terug tot 1875 toen het bedrijf werd opgericht door Anestis Babatzimopoulos in Constantinopel.
Tegenwoordig gevestigd in Chrysoupoli, Kavala (sinds 1922) produceert dit familiebedrijf, waarin inmiddels de vierde generatie aan het roer staat, nog steeds op traditionele wijze de prachtigste ouzo en tsipouro volgens een uniek, geheim familierecept. De smaak die destijds verkregen werd uit zeldzame aromatische planten uit de bergen rondom Constantinopel is onveranderd gebleven.
Wij zijn trots om deze bijzondere producten, internationaal veelvuldig onderscheiden, in ons assortiment te hebben.
OUZO
De ouzo wordt gemaakt volgens het oude recept van de 19e-eeuwse wijnmakers van het voormalige Constantinopel. Anijs en venkel uit Macedonië en Griekse alcohol worden gedistilleerd in traditionele koperen ketels van 1000 liter en dit resulteert in een delicate ouzo met intense smaken.
Verkrijgbaar in 700, 200 en 50ml.
TSIPOURO ZONDER ANIJS
De tsipouro wordt gemaakt van druiven van een Grieks eiland. De toevoeging van wilde kruiden tijdens de tweede distillatie geeft een bijzonder weelderig aroma.
Verkrijgbaar in 700, 200 en 50ml.
TSIPOURO MET ANIJS
Tijdens de tweede distillatie worden anijs zaadjes toegevoegd, wat zorgt voor een intense smaakbeleving.
Verkrijgbaar in 200 en 50ml.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad