Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Patsavouropita met graviera- en fetakaas. Een favoriet recept uit Naxos van luchtig, handgemaakt filodeeg, onregelmatig gedrappeerd zodat er veel lucht in de taart ontstaat, wat de smaakbeleving ten goede komt.
Gewicht: 650 gr
Verpakking: 1 st/doos
Gebruiksinstructies:
Ingrediënten: Meel (tarwebloem, tarwegluten, hemicellulose, meelverbeteraar: L-cysteïne, enzymen: a-amylase), Mizithra (geiten-schapen-koeienwrongel, room), Edammer (koemelk, kleurstof: B-caroteen), Water , Bloemenkaas (geiten- of koemelkkaas, geitenmelk, room), Witte kaas (koemelk), Plantaardige vetten (palmolie) en Oliën (katoenzaadolie of zonnebloemolie of maïsolie of koolzaadolie) in wisselende verhoudingen, 6% Fetakaas (geitenmelk), 4% Graviera (geitenmelk), 2% extra vergine olijfolie, suiker, zout, boter (melkroom).
Verzendinformatie: dit is een diepvriesproduct en kan (vooralsnog) niet worden verzonden.
Graag ophalen in ons magazijn in Nieuwegein, op afspraak.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegenis toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad